Kutina

Gradonačelnik Babić obišao Mjesni odbor Repušnicu

Održan radni sastanak s ciljem podizanja kvalitete života stanovnika ovog naselja

Održan radni sastanak s ciljem podizanja kvalitete života stanovnika ovog naselja

Na poziv predsjednika Mjesnog odbora Repušnica Dražena Kindermana, gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić sa svojim suradnicima, direktorima gradskih i državnih poduzeća te ravnateljem osnovne škole Stjepana Kefelje održao je radni sastanak na terenu.  Cilj ove otvorene komunikacije o aktualnim temama poput komunalne infrastrukture, projektiranja nove škole u sklopu koje bi se nalazili vrtić i školska dvorana, projekta Aglomeracije, preimenovanje Fumićeve ulice te saniranje korita rijeke, podizanje je kvalitete života stanovnika ovog Mjesnog odbora.

 

 

Predsjednik Mjesnog odbora Dražen Kinderman naglasio je kako je zadatak Mjesnog odbora voditi brigu i osluškivati potrebe građana koje se odnose na svakodnevni život, a u cilju poboljšanja kvalitete života u naselju, kako estetski tako i funkcionalno.

„Želimo kao gradska uprava pružiti ljudima mogućnost da ukažu na nedostatke i probleme koji ih muče. Nadamo se dobroj suradnji sa predstavnicima mjesnih odbora i pomoć u rješavanju problema naših građana. Pri sastavljanju proračuna uzimat ćemo u obzir svaki ukazani detalj te u skladu sa mogućnostima isti riješiti u čim kraćem razdoblju.“ – izjavio je gradonačelnik Zlatko Babić.

 

 

Ovim obilaskom gradonačelnik Babić je nastavio s upoznavanjem problematike te se iz prve ruke upoznao sa specifičnostima naselja i u razgovoru s predstavnicima MO Repušnica saznao njihove želje i potrebe informirajući ih o projektima koji su u planu za 2019.godinu.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version