Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Press klub Europa – budućnost Europe i izazovi za Sisačko-moslavačku županiju

Poljoprivreda, energetika, ekologija, europski izbori, “fake news”

Poljoprivreda, energetika, ekologija, europski izbori, "fake news"

U organizaciji Europske komisije u Petrinji je održana panel rasprava o temama vezanim uz budućnost Europe te prilikama i izazovima za Sisačko-moslavačku županiju pod nazivom Press klub Europa. Panelisti su raspravljali o temama poljoprivrede, ekologije i energetike, europskim izborima te temi ‘fake news’.

 

panel 1

Voditelj predstavništva Europske komisije RH Branko Baričević je rekao kako je ovaj događaj organiziran uz pomoć Europe direct ureda u Petrinji koji je najisturenija EDIC točka u cijeloj UNIJI. Za panel su angažirali zastupnike u Europskom parlamentu, rekao je Baričević te dodao:

 

 

Među panelistima je bila europarlamentarka Marijana Petir. Europska poljoprivredna politika je najskuplja i najdugotrajnija politika Unije:

 

Zastupnik u Europskom parlamentu Davor Škrlec je naglasio temu ekologije kao važnu za budućnost:

 

Osim hrvatskih zastupnika u Europskom parlamentu panelisti u raspravi bili su novinari Željko Maljevac, glavni urednik Novog sisačkog tjednika, Mario Gršić , direktor Petrinjskog radija i Portala 53, terglavna urednica Radio Quirinusa, Karmen Valenta, koja je ovaj panel i moderirala.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.