Petrinja

U Petrinji je potpisan Ugovor za glavni projekt – ishođenje građevinske dozvole za Gradsko kupalište

Novi sadržaji za građane!

Novi sadržaji za građane!

U Petrinji je potpisan Ugovor za glavni projekt – ishođenje građevinske dozvole za Gradsko kupalište. Gradsko kupalište dio je projekta „Grad na Kupi“. Više o tijeku provedbe rekla je Vlasta Vuglec, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i kulturnu baštinu Grada Petrinje.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/04/UGOVOR-1.mp3?_=1

 

 

Potpisan je tako Ugovor za ishođenje građevinske dozvole za zgradu Gradskog kupališta, te je pružatelju usluge predana dokumentacija (idejni projekt, kopija lokacijske dozvole, geodetski projekt i geomehanika) kako bi se čim prije moglo započeti s projektiranjem.

 

 

Zajedničkim ćemo radom doprinijeti razvoju Strategije Grada Petrinje, napomenuo je prilikom potpisivanja ovog važnog Ugovora vrijednog 218.750,00 kuna gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/04/UGOVOR-2.mp3?_=2

 

 

Dodao je Dumbović kako i turistička grana te atraktivne prirodne ljepote mogu biti značajne za razvoj gospodarstva.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/04/UGOVOR-3.mp3?_=3

 

 

 

Ante Žagar, direktor tvrtke Arhigtrade d.o.o. zahvalio je Gradu Petrinji na povjerenju te se raduje početku suradnje na provedbi ovog projekta.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/04/UGOVOR-4.mp3?_=4

 

 

Podsjetimo, projekt „Grad na Kupi“ vrijedan je 1.999.087,50 kuna. 85% se financira sredstvima EU fondova, dok su 15% vlastita sredstva Grada.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version