SPORT

Sportska rekreacija za sve uzraste

“Nora” Novska

"Nora" Novska

Sportski klub za rekreaciju žena “Nora“, iz Novske od osnivanja prije osam godina promovira rekreaciju, vitalnost, zdravlje i  tjelesnu formu. I ove godine u jednu od najmasovnijih međunarodnih sportsko rekreacijskih manifestacija povodom Svjetskog dana sporta, koji se obilježava svake godine posljednje srijede u mjesecu svibnju, članice „Nore“priredili su  javne nastupe.

 

 

Poticanje sportske rekreacije važna je za zdravlje svake osobe, stručni treneri osmišljavaju programe primjerene za sve starosne uzrasti.

 

 

Tako su se u dvorani Udruženja obrtnika, građani mogli uključiti u pilates, korektivnu gimnastiku i intervalni trening, dok se u maloj dvorani Sportske dvorane vježbao aerobic i step aerobic. O važnosti rekreacije Marija Bilman:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/05/NORA.mp3?_=1

 

Udruga športske rekreacije žena “Nora” Novska nastavak je tridesetgodišnje sportske  tradicije rekreacije žena u Novskoj. Za svoj rad primili su brojna priznanja, prošle godine Hrvatski savez sportske rekreacije „Sport za sve“ dodijelio je priznanje udruzi, a predsjednica Marija Bilman, primila je Godišnju nagradu, medalju  „Mirko Relec“ za razvoj sportske rekreacije “Sport za sve” za 2018. godinu.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version