Kutina

Poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Kutine za 2019. godinu

Prijedlozi se prikupljaju do 30. rujna

Prijedlozi se prikupljaju do 30. rujna

Na temelju Statuta Grada Kutine  i Odluke o priznanjima Grada Kutine objavljuje se  Poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja i Grada Kutine za 2019.godinu.

Pozivaju se građani i pravne osobe na podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Kutine za 2019. godinu. Priznanja za 2019. godinu mogu se dodijeliti u vidu jedne nagrade za životno djelo – za višegodišnja, odnosno cjeloživotna postignuća značajna za Grad Kutinu i njegove građane; te godišnje nagrade Grada Kutine – za postignuća od značaja za Grad Kutinu i njegove građane ostvarena tijekom protekle godine dana.

Priznanja se dodjeljuju sukladno Odluci o priznanjima Grada Kutine za iznimna postignuća i doprinose iz područja gospodarstva, znanosti, odgoja i obrazovanja, kulture i umjetnosti, tehničke kulture i sporta, zdravstva i socijalne skrbi te drugih područja rada i društvenog života od posebnog značaja za Grad Kutinu i njegove građane.

Prijedlozi se podnose zaključno do 30. rujna, a više o načinu podnošenja prijedloga te Obrascu za podnošenje prijedloga možete pronaći na internet stranici Grada Kutine www.kutina.hr te u Gradskoj upravi, Trg kralja Tomislava 12., soba br. 3. /I kat.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version