SMŽ

Svečana sjednica povodom Dana općine Velika Ludina

Brojnim projektima do povećanja kvalitete življenja

Brojnim projektima do povećanja kvalitete življenja

Općina Velika Ludina obilježava Dan Općine. Tim je povodom  u ponedjeljak, 02. rujna  održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili brojni gosti. Bila je to i  prigoda da se čelnici Općine osvrnu na sve učinjeno u proteklom razdoblju.

 

 

Načelnik Dražen Pavlović :

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/09/LUD-1-online-audio-converter.com_.mp3?_=1

 

Pavlović je dodao kako su se i prijašnjih godina mogli pohvaliti velikim investicijama, a želja im je nastaviti raditi u tom smjeru i osloniti se što više na sredstva iz EU fondova.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/09/LUD-2-online-audio-converter.com_.mp3?_=2

 

“To će biti kruna svih ovih investicija jer Općina Velika Ludina ima potrebu  za većom sportskom dvoranom.” S obzirom da škola već ima sportsku dvoranu, sporazum će biti takav da će i škola moći koristiti ovu novu sportsku općinsku dvoranu, dok će se u postojećoj napraviti pet učionica da bi se nastava mogla održavati u jednom turnusu; pojasnio je Pavlović.

 

 

Sisačko-moslavačka županija ima jako dobru suradnju s Općinom Velika Ludina, rekao je čestitajući Dan općine župan Ivo Žinić koji je sjednici nazočio kao izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Napomenuo je kako se dobra suradnja očituje u čitavom nizu projekata od kojih je jedan od najvećih projekt navodnjavanja.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/09/LUD-3-online-audio-converter.com_.mp3?_=3

 

Najavio je žuapn kako će sljedeća sjednica Županijske skupštine biti održana upravo u Velikoj Ludini te da će tom prilikom potpisati neke od sporazuma o suradnji.

 

 

Na sjednici su dodijeljene i Godišnja nagrada Općine, te priznanje.

Za poseban doprinos u očuvanju sportskog duha i za postignute vrlo zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima godišnjom nagradom Općine Velika Ludina nagrađeni plesači akrobatskog rock’ n’ rolla Iva Jurec i Leonardo Kolenc, dok su pioniri NK Sokola dobili priznanje za poseban doprinos očuvanju sportskog duha , zalaganje i postignuto prvo mjesto u sezoni 2018./2019.

Iva i Leonardo:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/09/LUD-5-online-audio-converter.com_.mp3?_=4

 

 

Trener pionira NK Sokola Vilim Šiprak:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/09/LUD-4-online-audio-converter.com_.mp3?_=5

 

Program proslave se nastavlja u četvrtak, otvorenjem izložbe slika nastalih na 3.likovnoj koloniji; te tokom vikenda; roštiljadom, nastupom kulturno-umjetničkih društva, sportskim sadržajima, Danom branitelja, te koncertima Mladena Grdovića i Nives Celzijus.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version