Popovača

Dogradnja dječjeg vrtića Popovača

Vrtić će moći primiti dodatne tri skupine, odnosno 60 mališana

Vrtić će moći primiti dodatne tri skupine, odnosno 60 mališana

Najznačajniji financijski projekt u 2019. godini za Grad Popovaču svakako je dogradnja Dječjeg vrtića Popovača koji je gradonačelnik Josip Mišković  tijekom koordinacije obišao zajedno s izvođačima i ravnateljicom Dječjeg vrtića.

 

 

„Nakon obilaska radova moram priznati da sam zadovoljan viđenim i mogu potvrditi da radovi teku sukladno planu i dogovoru. Grad je ovu investiciju prijavio na Mjeru 7.4. putem koje je odobreno skoro 7 milijuna kuna iz Europskih fondova, dok će preostala sredstva potrebna za završetak radova biti osigurana u proračunu Grada Popovače.

Do kraja slijedećeg mjeseca trebali bi završiti vanjski radovi završno s fasadom, nakon čega se pristupa unutarnjem uređenju što ukazuje na završetak radova u roku, odnosno s 1. ožujkom sljedeće godine” – izjavio je gradonačelnik Mišković.

 


Dječji vrtić trenutno pohađa 220 mališana, a od slijedeće pedagoške godine moći će se upisati u još tri dodatne skupine, odnosno bit će mjesta za još 60 mališana. Također, stvorit će se i bolji uvjeti za djecu koja pohađaju malu školu te jaslice, dobit će se i dvorana i stvoriti mogućnost za organiziranje radionica i poludnevnog  boravka djece.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version