Kutina

Obnovljena su dječja igrališta u dva kutinska vrtića

Ukupna vrijednost projekta je 943 tisuće kuna

Ukupna vrijednost projekta je 943 tisuće kuna

Obnovljena su dječja igrališta u DV “Neven” i “Maslačak”. Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića obuhvaća neophodna ulaganja u uređenje okoliša i vanjskog terena sa fiksnom opremom te adaptaciju unutarnje dvorane Maslačak koja uključuje oblaganje podnim oblogama, rekao je tijekom obilaska gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

Za ulaganje u uređenje okoliša i vanjskog terena sa fiksnom opremom izrađen je Glavni projekt, a ukupna vrijednost projekta iznosi 943 tisuće kuna od čega Grad Kutina financira iznosom   od 590 tisuća kuna, a Ministarstvo za demografiju obitelj, mlade i socijalnu politiku iznosom od 353 tisuće kuna.

 

 

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić istaknuo je kako je ovo nastavak radova jer postojeća dječja igrališta nisu adekvatna te sukladno tome zahtijevaju dodatna neophodna ulaganja koja će biti potpuno u skladu sa zakonskim propisima.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/10/BAB-1.mp3?_=1

 

 

 

„Drago nam je da se nakon vanjskog uređenja i energetskih obnova oba naša velika objekta Neven i Maslačak paralelno sa energetskom obnovom vrtića Maslačak realizira i obnova naših igrališta“ – istaknula je , u ovoj prigodi , ravnateljica Dječjeg vrtića Sandra Todorov

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2019/10/BAB-2.mp3?_=2

 

Dodajmo kako je u tijeku provedba projekta financiranog iz Programa ruralnog razvoja u sklopu kojeg će se izgraditi i novo igralište u Kutinskoj Slatini. Vrijednost ovog ulaganja je oko 400 tisuća kuna.


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version