Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Lonia preuzela Slogu podravsku trgovinu!

Dodatno učvršćena pozicija među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj

Trgovački lanac Lonia iz Kutine u srijedu 11. prosinca 2019. godine postao je novi vlasnik Sloge podravske trgovine. Na održanoj skupštini konstituirani su novi Nadzorni odbor i Uprava društva, a Sloga je time postala jedna od članica Grupe Lonia koju čine tvrtke Lonia d.d. (maloprodaja, veleprodaja), Spuga-k d.o.o. (vinarstvo) i Gradska pekara d.o.o. (pekarstvo).

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost – mlinarstvo, povećala je ukupan broj prodajnih mjesta na više od 315 i time dodatno učvrstila svoju poziciju među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj.

Lonia je jedan od najvećih trgovaca na području Sisačko-moslavačke županije i jedna je od osnivačica trgovačkog udruženja Ultra gros. Sa svojim 65-godišnjim iskustvom u maloprodaji i to prvenstveno u malim formatima, zasigurno neće razočarati Slogine kupce, već ubrzo donijeti veći broj medijski popraćenih promotivnih aktivnosti, akcijskih artikala, raznih popusta i nagradnih igara.

Za Slogine dosadašnje djelatnike i sve poslovne partnere ništa se neće promijeniti u operativnom poslovanju, osim što ih ovom prilikom nova Uprava Sloge sve srdačno pozdravlja, a Lonia želi toplu dobrodošlicu novim djelatnicima u svoju veliku trgovačku obitelj.

Više o Loniji saznajte na www.lonia.hr


lonia3-cover


Više vijesti

Copyright © 2023 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.