Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Najavljen koncert ‘Petrinja pjeva Olivera’ i otvorenje petrinjskog klizališta

31. prosinca u podne na klizalištu se planira doček Nove godine za najmlađe

31. prosinca u podne na klizalištu se planira doček Nove godine za najmlađe

Na konferenciji za novinare u Maloj vijećnici Grada Petrinje predstavljen je dio bogatog programa ovogodišnje manifestacije „Advent u Petrinji’ Cilj je dočarati Božić na najbolji način i djeci i odraslima, istaknula je zamjenica gradonačelnika Petrinje dr. Viktorija Kaleb:


 

Petrinja će biti jedan od hrvatskih gradova koji će obilježiti rođendan Olivera Dragojevića u programu pod nazivom „Petrinja pjeva Olivera“, najavila je, u ime organizatora koncerta, Ženskog vokalnog ansambla „Petrusice“, predsjednica ansambla Ana Rizmaul


 

Koncert će biti održan u velikoj dvorani Hrvatskog doma 07. prosinca s početkom u 19 sati. Nakon četiri godine, u kojima je klizalište u Petrinji bilo na rukometnom stadionu, ove godine se seli na Trg hrvatskih branitelja, u samo srce Petrinje, a svečanost otvorenja planirana je za subotu, 07. prosinca, najavila je Jasmina Robinić, direktorica Poslovne zone Petrinja d.o.o.


 

Doček Dječje Nove godine je točno u podne, podsjeća Robinić, ističući kako će svi planirani programi biti realizirani u suradnji s petrinjskim školama i vrtićima.


petrusice (4)


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.