Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

U prigodi blagdana održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače

U prigodi obilježavanja nadolazećih božićno – novogodišnjih blagdana održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače.

 

Image00003

 

Gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, zahvalili su  na suradnji svim članovima aktualnog saziva Gradskog vijeća, predsjednicima Vijeća mjesnih odbora, djelatnicima gradske uprave odnosno ustanova Grada Popovače – Knjižnice i čitaonice te Dječjeg vrtića Popovača i Komunalnih servisa, gospodarstvenicima, ustanovama te udrugama koje djeluju na području  grada Popovače.

 

IMG_20191220_123251

 

„Ovo je vrijeme da se okupimo i zahvalimo jedni drugima na svemu što se realiziralo u godini koja je na izmaku“ – istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković.

 

 

U ovoj godini započelo se s realizacijom niza projekata, dodaje  Mišković

 

 

Na svečanoj je sjednici bilo riječi i o odličnoj suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom, a u ovoj prigodi zamjenik sisačko- moslavačkog župana Roman Rosavec svima je čestitao nadolazeće blagdane.

Dodajmo kako je i ove godine nastavljena tradicija blagdanskog darivanja roditelja poginulih branitelja s ovog područja božićnicom u iznosu od 1.000 kuna, a uručili su ih gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.