Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Zaklada “Viktorija” organizirala druženje s djecom i njihovim roditeljima

Djecu je darivao osobno Sveti Nikola!

Djecu je darivao osobno Sveti Nikola!

U povodu blagdana Svetog Nikole, u srijedu, 4. prosinca 2019. godine zajedničko druženje s djecom i njihovim roditeljima organizirala je Zaklada „Viktorija“. U sisačkom Kazalištu 21 održana je lutkarska predstava za djecu „O ljubavi, voću i povrću“ Gradskog kazališta Sisak Doma kulture Kristalna kocka vedrine.

 

04

 

Predstava progovara o ljubavima između voća i povrća u povrtnjaku i malom voćnjaku koji su se unatoč međusobnom nadmetanju i svađama naposljetku ipak zaljubili.

Nakon predstave djecu je prigodnim darovima razveselio i Sveti Nikola.

 

09

 

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti osnovana je na inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije s ciljem pružanja novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti. Jedna od aktivnosti zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u stanu u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.

 

02

 

Ovo već tradicionalno druženje, koje Zaklada za svoje korisnike organizira drugu godinu za redom, inicirala je upraviteljica Zaklade Ivana Plavec.

U obraćanju roditeljima Upraviteljica je istaknula kako je ovo prigoda da se i u  ovo predblagdansko vrijeme svi zajedno okupe i provedu vrijeme u druženju i razmjeni iskustava kako bi unaprijedili i proširili razinu usluga koje će doprinijeti rehabilitaciji malih korisnika u budućim Zakladnim programima i projektima koje planira provesti u 2020. godini.

 

05

 

Upraviteljica Zaklade je zaželjela svim korisnicima i njihovim obiteljima želi sretne božićne blagdane, puno zdravlja, veselja i ljubavi!


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.