Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Glazbeno-dramska sekcija ‘Čarobni štapić’ počinje s radom u Petrinji

Utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati u Hrvatskom domu

Utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati u Hrvatskom domu

U utorak, 21. siječnja 2020. godine, u 17.00 sati, u sklopu Pučkog otvorenog učilišta ‘Hrvatski dom’ Petrinja počinje s radom glazbeno-dramska sekcija ‘Čarobni štapić’. Namijenjena je djeci predškolske i školske dobi, a po potrebi će uključiti u rad i djecu starije dobi i odrasle (ovisno o složenosti plana i programa rada).

Rad sekcije temelji se na poticanju i njegovanju razvoja stvaralaštva, mašte, kreativnosti kroz glazbu, ples, pokret, glumu i sve druge oblike izražavanja (sinkretički pristup) te su svojstvena djeci, a i njihova prirodna potreba u razvoju. Osim što ovakav oblik rada s djecom omogućuje proširenje i usavršavanje njihovih vještina, ujedno im omogućuje i rješavanje konflikata unutar vlastitog bića što će svakako doprinijeti razvoju njihova samopoštovanja, samopouzdanja i pozitivne slike o sebi, a utjecat će i na njihov kasniji životni razvoj.

Ovakva druženja održavat će se utorkom i četvrtkom od 17.00 do 18.00 sati u Hrvatskom domu u Petrinji, a voditeljica je Vesna Brebrić.

 

POU_Hrvatski_dom_Petrinja

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.