Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

„Škola za život i dom mladim obiteljima – HNS-ova uspješna demografska priča“

Sisački HNS o uspjesima svojih ministara

Sisački HNS o uspjesima svojih ministara

„Škola za život i dom mladim obiteljima – HNS-ova uspješna demografska priča“ bio je naziv danas održane tiskovne konferencije sisačke podružnice ove političke stranke.

Adelina Ivković, predsjednica sisačkog HNS-a i županijska vijećnica podsjetila je kako je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, na čijem je čelu ministrica Blaženka Divjak, postiglo brojne rezultate u protekle tri godine.

 

 

Informatika je uvedena kao obavezni predmet, podsjeća Ivković i dodaje

 

 

Ivković ističe kako 81 posto roditelja smatra da je Škola za život pozitivan korak u reformi obrazovanja. Također podsjeća kako je reforma obrazovanja pohvaljena dva puta od strane Europske komisije.

 

 

Govoreći o rezultatima rada Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja na čijem je čelu HNS-ov ministar Predrag Štromar, Ivković je istaknula kako su dvije mjere Ministarstva graditeljstva, a to su POS i subvencionirani stambeni krediti, osigurali su dom za više od 20 tisuća mladih obitelji.

 

 

Reagirajući na SDP-ov i zahtjev ostalih oporbenih stranaka u Hrvatskom saboru koji su zatražili smjenu ministrice Blaženke Divjak, Ivković poručuje kako bi SDP-ovci trebali “prvo počistiti u svom dvorištu”.

 

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.