Kutina

Potpisan Ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg igrališta u Kutinskoj Slatini

Vrijednost projekta je 500 tisuća kuna

Vrijednost projekta je 500 tisuća kuna

U kutinskoj Gradskoj vijećnici  potpisan je Ugovor o izgradnji i opremanju dječjeg igrališta u Kutinskoj Slatini.Gradonačelnik Zlatko Babić

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/02/SLATINA.mp3?_=1

 

 

Anica Lenart, voditeljica LAG-a Moslavina rekla je kako „2018. godine projekt prijavljen  na NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 2.1.1. „Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a“ objavljen od strane Lokalne akcijske grupe „Moslavina“.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/02/SLATINA-3.mp3?_=2

 

 

Predsjednik Mjesnog odbora Kutinska Slatina Ivica Smola zahvalio se Gradu na ovom projektu.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/02/SLATINA-2.mp3?_=3

 

Goran Rajčević, direktor tvrtke Kriška Hiža, koja se specijalizirala za izgradnju i opremanje dječjih igrališta istaknuo je što će sve biti napravljeno na dječjem igralištu.

 

„Između ostalog, igralište će biti opremljeno ziplineom prilagođenim za djecu, većom platformom s toboganom, mrežama za penjanje, ljuljačkama te trampolinom u razini zemlje kako bi djeca raznih dobnih skupina (od 1 do 12 godina) mogla u istom uživati. Igralištem će biti pokrivene sve funkcije motoričkih sposobnosti djece i pružit će djeci i roditeljima mogućnost provođenja kvalitetnog slobodnog vremena na otvorenom“ – rekao je Rajčević.

 

 

Vrijednost projekta je 500.000,00 kn, a  2019. godine odobreno je sufinanciranje projekta u iznosu od 355.950,00 kn od strane Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i Republike Hrvatske dok ostatak sredstava osigurava Grad Kutina.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version