Novska

DV Radost Novska nastavlja s radom za djecu za koju se ne može osigurati drugi oblik čuvanja

Cijena vrtića bit će umanjena za one dane kada djeca nisu u njemu boravila

Cijena vrtića bit će umanjena za one dane kada djeca nisu u njemu boravila

Odluku o radu gradske uprave Grada Novske zbog novonastale zdravstvene situacije donio je i Grad Novska. Više, zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/03/NOV-1.mp3?_=1

 

Dječji vrtić Radost nastavlja s radom na sve tri lokacije za roditelje i djecu koja ne mogu pronaći drugi oblik čuvanja. Mole se svi roditelji djece koja pokazuju bilo kakve simptome bolesti da ne dovode djecu u vrtić, ako ni u slučaju da netko u obitelji pokazuje iste simptome.

Dječji vrtić Radost umanjit će cijenu vrtića za one dane kada djeca nisu boravila u vrtiću i zbog toga nema potrebe više postavljati takve upite, napominju iz Grada Novske.

Gradonačelnik Novske Marin Piletić dodaje

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/03/NOV-2.mp3?_=2

 

Piletić poziva građane, ako je to moguće da financijske poslove obavljaju putem internet bankarstva, a ako nemaju tu mogućnost  neka pričekaju najmanje dva tjedna.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/03/NOV-3.mp3?_=3

 

Molimo sve stanovnike da posjećuju zdravstvene ustanove samo u slučaju nužde, te da se upoznaju s radom hitne službe koja također radi prema posebnim uvjetima kao trijažno mjest, dodaje Piletić.

Grad Novska, gradske ustanove i poduzeća, Zajednica športskih udruga i Vatrogasna zajednica Grada Novske do daljnjega otkazali su sva okupljanja, natjecanja, treninge, sjednice kako bi onemogućili eventualno širenje virusa.

Preporučamo svim našim sugrađanima da smanje odlaske u trgovine, ugostiteljske objekte, ostale javne prostore u kojima je obično veća koncentracija ljudi te da se pridržavaju svih ostalih preporučenih mjera zaštite od širenja virus, zaključuje gradonačelnik Novske Marin Piletić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version