Kutina

Grad Kutina osigurao sredstva za povećanje plaća djelatnicima DV Kutina

Plaće će biti veće za 8%

Plaće će biti veće za 8%

U sklopu radnog sastanka gradonačelnika Kutine Zlatka  Babića i ravnateljice Dječjeg vrtića Kutina Sandre Todorov koji se održao, danas u prostoru DV „Maslačak“ razgovaralo se o povećanju koeficijenata za djelatnike vrtića.

U odnosu na kolege iz okolnih vrtića u DV Kutina plaće  su manje što uzrokuje odlazak odgojitelja u obližnje gradove.

 

 

Postignut je dogovor oko povećanja koeficijenta u prosjeku za 0.2, odnosno povećanje plaće u visini od oko 8%. Gradonačelnik je istaknuo kako je svjestan napora koji ulažu djelatnici Dječjeg vrtića u svakodnevan rad te stanja odgojitelja na tržištu rada.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/03/PLAĆA-1.mp3?_=1

 

Kako bi zadržali postojeću kvalitetu rada našeg Dječjeg vrtića nastojimo povećati koeficijente djelatnicima Dječjeg vrtića prosječno za 0.2, odnosno povećanje plaće za oko 8%.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/03/PLAĆA-2.mp3?_=2

 

Navedena sredstva su i planirana u proračunu. Ove promjene su najhrabrije jer iziskuju i najveća financijska sredstva te se nadam kako će ova mjera biti prepoznata kao briga za naše najmlađe građane, djelatnike i rad Dječjeg vrtića kao i za mlade obitelji u Gradu Kutini“ rekao je gradonačelnik Babić.

 

 

Ravnateljica Dječjeg vrtića Kutina Sandra Todorov zahvalila se gradonačelniku Kutine Zlatku Babiću na potpori i razumijevanju vezano uz djelatnike Vrtića te postignutom dogovoru u vezi porasta koeficijenata za djelatnike Dječjeg vrtića. Ana Kurečić, sindikalna povjerenica izrazila je zadovoljstvo postignutim i spremnosti gradonačelnika za dogovorom oko poboljšanja uvjeta rada zaposlenika Dječjeg vrtića.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version