Petrinja

Grad Petrinja opskrbljuje gradske ustanove zaštitnim maskama

Dumbović: “Ako ne budemo disciplinirani, imat ćemo problem”

Dumbović: "Ako ne budemo disciplinirani, imat ćemo problem"

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje preuzeo je dvije i pol tisuće zaštitnih maski koje je za Grad Petrinju izradila tvrtka koja u Petrinji ima krojački pogon. Ovo je prva polovica isporuke maski koje će Grad Petrinja raspodijeliti gradskim ustanovama.

 

 

Gradonačelnik Dumbović jučer je podijelio maske Petrinjskoj kući zdravlja, poduzeću Komunalac d.o.o. Petrinja i poduzeću Privreda d.o.o. Petrinja. U prostorima Gradske uprave maske su preuzeli i dr. Ivana Malović za Crveni križ Petrinja, dr. Grahovac za Dom zdravlja Petrinja te Zvonimir Ljubičić za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Petrinje.

 

 

Gradonačelnik Dumbović i ovom je prilikom naglasio odgovornost Grada i Stožera za omogućavanje adekvatne komunikacije i pomoći skupini koja je najranjivija u ovoj situaciji epidemije koronavirusa.

 

 

Upravo zato je dio prve pošiljke maski osigurana za Dom zdravlja i za udruge koje skrbe za starije i nemoćne. Dodao je da sljedeći tjedan očekuje preuzimanje još pet tisuća maski kako bi zadovoljili potrebe svih javnih objekata koje moraju funkcionirati i u ovim uvjetima. Gradonačelnik je još jedanput istaknuo da svi moramo biti odgovorni i disciplinirani.

“Ako ne budemo disciplinirani, imat ćemo problem. Kad vidimo da u Italiji ljudi ne izlaze van, kad vidimo da je jedan Pariz prazan moramo se zapitati koliko ćemo mi svi dati dio sebe da se discipliniramo i povučemo u svoje kuće jer je to jedino ispravno danas” – naglasio je Dumbović.

 


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version