Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Mjere Grada Kutine za pomoć gospodarstvenicima i građanima

“Informiranje na državnoj i lokalnoj razini od iznimne je važnosti”

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić, na temelju komunikacije sa brojnim mikro i malim poduzetnicima, obrtnicima i građanima sa područja Grada Kutine, a u skladu sa potrebama koje mogu doprinijeti njihovom opstanku, a u duhu specifičnih okolnosti vezanih za širenje zaraze koronavirusa za gospodarstvenike koji obavljaju djelatnosti koje su obuhvaćene mjerama zabrane rada Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, donosi prijedlog slijedećih mjera.

 

DSCN1988

 

Obrazložio ih je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoje Krmelić.

 

 

Grad Kutina želi pomoći svojim građanima na konkretan način, mjerama koje će im zaista pomoći prebroditi ovo razdoblje, naglasio je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić

 

 

Utjecat će ove mjere i na naš Proračun, dodaje Babić

 

 

“Spomenute mjere predložit će se Gradskom Vijeću Grada Kutine kako bi se čim prije donijele odluke kojima se nastoji pomoći gospodarstvu grada Kutine” rekao je pročelnik Upravnog odjela za financije Ivan Crnac.

 

DSCN1991

 

Iz Grada poručuju kako postoje odluke koje nisu u nadležnosti Grada Kutine te mole građane na strpljenje i informiranje iz pravovaljanih izvora. Grad Kutina čini sve u svojoj moći i prati napredak situacije a informiranje, na državnoj i lokalnoj razini od iznimne je važnosti kako bi se donosile savjesne i efikasne odluke.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.