Martinska Ves

Općina Martinska Ves objavila javni poziv za financijsku podršku događanjima

Ukupno planirana vrijednost javnog poziva je 130.000,00 kuna

Ukupno planirana vrijednost javnog poziva je 130.000,00 kuna

Na internetskoj stranici Općine Martinska Ves objavljen je javni poziv za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva, financiranja djelatnosti vjerskih ustanova i izdavačke djelatnosti od općeg značaja za Općinu Martinska Ves u 2020. godini.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu Općine Martinska Ves za 2020. godinu, a najkasnije do 15. prosinca 2020 godine. Ukupno planirana vrijednost javnog poziva iznosi 130.000,00 kuna.

“Općina Martinska Ves poziva udruge i druge prihvatljive prijavitelje (zaklade, ustanove, klubove, organizacije civilnog društva i vjerske ustanove čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti) da se prijave na ovaj Javni poziv za financijsku podršku događanjima putem pokroviteljstva, programima i projektima vjerskih ustanova kao i izdavaštvu koji doprinose razvoju kroz prioritetna područja iz ovog Javnog poziva.

Jednodnevna i višednevna događanja kao što su obilježavanja obljetnica, tradicionalna druženja udruga, djelatnosti u sklopu vjerskih ustanova i organizacija kao i izdavaštvo (tiskanje biltena, monografija, knjiga i sl.) u smislu ovog Javnog poziva, su aktivnosti koje provode i organiziraju udruge i njihovi savezi, te druge neprofitne organizacije – zaklade, fundacije, ustanove, vjerske ustanove i zajednice, umjetničke organizacije, sindikati, komore, udruge poslodavaca s ciljem davanja dodatne ponude na području Općine Martinska Ves te općenito promicanje Općine Martinska Ves.”

Cijeli tekst Javnog poziva, obrasce i upute za prijavu potražite na ovoj poveznici.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version