Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Preporuke građanima za komunikaciju s petrinjskom Gradskom upravom

Petrinjski gradonačelnik poslao priopćenje

Zbog novonastale situacije epidemije koronavirusom, petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović preko Facebooka se obratio svim Petrinjcima i onima koji moraju komunicirati s Gradskom upravom:

“Ministar zdravstva g. Vili Beroš proglasio je epidemiju bolesti COVID – 19, uzrokovanu koronavirusom i naložio cijeli niz mjera mobilizacije cjelokupnog zdravstvenog sustava u cilju provedbe mjera zaštite pučanstva tijekom epidemije.

U skladu s tim smatram nužnim zatražiti od građana da se pridržavaju svih preporuka koje dobivamo od kriznih stožera, s nivoa države i županije, kao i kriznog stožera našeg grada.

Komunikacija građana s djelatnicima Gradske uprave, DO DALJNJEGA, provodi se:

1. putem pošte i /ili telefonom
2. online (elektronička pošta)

 

Iznimno, ako je nužan osobni dolazak ili kontakt, potrebno je pridržavati se sljedećih preporuka:

– KOMUNIKACIJA djelatnika i stranki treba se odvijati NA UDALJENOSTI OD NAJMANJE JEDNOG METRA, BEZ NEPOSREDNOG FIZIČKOG KONTAKTA

– IZBJEGAVATI GRUPIRANJE STRANAKA kontrolom ulaska u prostorije Gradske uprave

– KOD ULASKA u Gradsku upravu obavezno je DEZINFICIRATI RUKE na za to predviđenom mjestu

Međusobna komunikacija djelatnika Gradske uprave treba biti u skladu s navedenim preporukama, uz napomenu da se oni koji imaju neke zdravstvene poteškoće posavjetuju sa svojim liječnicima oko eventualnog izostanka s posla, ako za to postoje opravdani razlozi zdravstvene prirode.

Ovim putem još jednom pozivam sve gradske ustanove i poduzeća da se pridržavaju svih propisanih uputa kako bismo situaciji pristupili odgovorno i bez panike.

 

Zahvaljujem svima na razumijevanju!

 

Darinko Dumbović
gradonačelnik”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.