Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradsko vijeće Kutine prihvatilo prvi rebalans proračuna

Iznos proračuna, nakon rebalansa, je 181 milijun kuna

Iznos proračuna, nakon rebalansa, je 181 milijun kuna

Gradsko vijeće Kutine prihvatilo je prvi rebalans proračuna do kojeg je došlo prvenstveno zbog pomoći poduzetnicima u uvjetima pandemije izazvane korona virusom. Druga online sjednica Gradskog vijeća prošla je bez tehničkih poteškoća, konstatirao je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Gradskog vijeća, Davor Kljakić.

 

 

Zahvalio je i na manje-više jednoglasno usvojenim odlukama koje su bitne za funkcioniranje grada u situaciji otežanoj pandemijom COVID 19.

 

G-44
Grad Kutina smanjio je svoj proračun sa 195 mln kn na 181 mln kn, što je za 14 mln kn manje od planiranog. Pročelnik za financije Ivan Crnac detaljnije je izvijestio vijećnike o smanjenjima prihoda i rashoda, te dodao kako je rebalans usmjeren na tromjesečno razdoblje.

 

 

G-4

Gradonačelnik Zlatko Babić rekao je kako će Grad pomoći poduzetništvu kroz mjere usvojene na prošloj sjednici Gradskog vijeća, a koje će biti primijenjene u tromjesečnom razdoblju.

 

 

„Mi ne odustajemo od ključnih projekata čiji su ugovori u tijeku, radimo na pripremi projektne dokumentacije, te praktički radimo na dva kolosijeka da budemo aktivni za život i poslije pandemije. Možda ćemo donijeti i novi rebalans proračuna. Uglavnom planiramo konzervativno kako bi što bolje vladali situacijom“, zaključio je gradonačelnik Zlatko Babić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.