Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Još strožije mjere prevencije kako bi se zaštitili korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja

Objavljen raspored usluga

“Zbog pandemije koronavirusa, sukladno naputcima nadležnih državnih tijela, Dom za starije i nemoćne osobe Petrinja do daljnjega je zatvoren za posjete i izlazak korisnika izvan prostora Doma, osim u hitnim slučajevima.”- izvijestila je ravnateljica Doma Magdalena Komes. Također, u svom priopćenju je naglasila kako se zabranjuje donošenje namirnica i ostalih potrepština korisnicima od strane članova obitelji i prijatelja za vrijeme trajanja pandemije.

Zbog izvanrednih okolnosti i mjera, raspored za određene usluge je sljedeći:

pozivi za korisnike koji imaju telefone u sobama primat će se od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 18 sati na broj 044/525-525, pozivi u ambulantu, za korisnike za koje želite dobiti informaciju o njihovom zdravstvenom stanju, primat će se svaki dan u razdoblju od 14 do 15 sati na broj 044/525-524.

“Zbog posebne organizacije rada za vrijeme trajanja epidemije te zbog uvedenih strogih mjera, koje se provode u svrhu zaštite naših korisnika, kao jedne od najrizičnijih skupina društva, molimo obitelji i prijatelje korisnika za razumijevanje i strpljenje.”- rekla je ravnateljica Komes. Rad sa strankama i prijave za smještaj u Dom odvijat će se svaki dan putem pošte, elektroničke pošte te telefonom, putem kontakata koje možete pronaći na mrežnoj stranici www.dompetrinja.hr

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.