Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Online vježbe Udruge osoba s invaliditetom naše županije

Radna terapija i terapija senzorne integracije

Radna terapija i terapija senzorne integracije

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko – moslavačke županije zadnje terapije i druženja sa svojim najmlađim članovima je odradila 13. ožujka, dakle prije više od mjesec dana. Kako kažu, vrijeme do danas iskoristili su za reorganizaciju rada, prilagodbu i prenamjenu aktivnosti i odobrenih projekata, na čemu posebno zahvaljuju Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

 

UOSI2

Stručni tim Udruge bavio se planiranjem i osmišljavanjem načina komunikacije, igre i aktivnosti za rad kod kuće sa svojim najmlađim članovima. Cijeli tim udruge nastoji prilagoditi se novonastalim uvjetima života i rada te novu situaciju iskoristiti na najbolji mogući način, roditeljima dati podršku, motivaciju da ne odustaju te da doma primjenjuju ono što su im djelatnici Udruge na terapijama pokazali te kako bi svi skupa nastavili, s konačnim ciljem, uključivanjem djece u sve aktivnosti svakodnevnog života.

 

IMG_20200414_135831_593x800

Iz tog razloga prilagodili su web stranicu Udruge na kojoj u rubrici ‘ONLINE VJEŽBE’ možete kroz tekst, fotografije i video prikaze sa svojim djetetom odraditi radnu terapiju i terapiju senzorne integracije te program male škole i pomoći u učenju od kuće.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.