Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Proglašena prirodna nepogoda na području Grada Popovače

Proizvođači prijavljuju štetu nastalu mrazom do 30.4.2020.

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić proglasio je 22. travnja 2020. prirodnu nepogodu – mraz na području Grada Popovače zbog velikih šteta na dugogodišnjim nasadima nastalih kao posljedica niskih temperatura – mraza koji je zahvatio područje grada u razdoblju od 02. travnja do 15. travnja 2020. godine. Iz gradske uprave podsjećaju, da su svi registrirani proizvođači koji su pretrpjeli štetu dužni prijaviti istu u roku od 8 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno najkasnije do 30. travnja 2020. godine.

Pri ispunjavanju OBRASCA potrebno je, uz uobičajene podatke, upisati broj katastarske čestice, ali i ARKOD broj čestice na kojoj je nastala šteta. Potrebno je upisati OIB, broj žiro-računa (HR….) te broj stabala (npr. 10 jabuka, 20 krušaka), trsova, površinu (za jagode).

Zbog pandemije Covid-19, iz Grada mole da obrazac za prijavu štete pošaljete na e-adresu tihana.bastalec@popovaca.hr, a popunjeni obrazac nije potrebno potpisati. Ako niste u mogućnosti preuzeti obrazac elektroničkim putem, obrazac se može preuzeti ispred zgrade gradske uprave.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.