Kutina

Spomen na sve poginule u obrani Hrvatske

Na groblju u Kutini uz Križ

Na groblju u Kutini uz Križ

U spomen na sve poginule u obrani Hrvatske na groblju u Kutini uz Križ ,odana je počast i zapaljene svijeće. Svijeće su  zapalili  gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, njegov zamjenik  Damir Markuš o predstavnik  Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Damir Badanjak i predstavnica Udruge udovica poginulih hrvatskih branitelja Katica Demeter.

– Ove godine je 25. obljetnica VRA Bljesak kada je oslobođena zapadna Slavonija te radi mjera prevencije nismo u mogućnosti odati počast zajedno sa svim predstavnicima Udruga proisteklih iz Domovinskog rata kao i s vama dragi sugrađani, istaknuo je ,u ovoj prigodi gradonačelnik .Zlatko Babić.

Naš svakodnevni život ne nalikuje na onaj život od prije par mjeseci, no Grad Kutina ne zaboravlja naše branitelje ni sve što su učinili za našu Hrvatsku i našu Kutinu. Iako smo primorani poštivati pravila o socijalnoj distanci našim smo braniteljima iskazali poštovanje zapalivši svijeće u Kutini i izmolivši molitvu. Na svima nama je poštivanje svega što su za nas dali.

 


Njihovu žrtvu, njihove živote i njihovu ljubav k domovini ne smijemo zaboraviti te moramo ustrajati svakim danom za boljitak naše Domovine, zaključio je gradonačelnik Babić.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version