Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

[VIDEO] Postani član petrinjskog Otvorenog keramičkog ateljea

I sudjeluj u online tečajevima ručnog oblikovanja gline

I sudjeluj u online tečajevima ručnog oblikovanja gline

Dok se ne ostvare uvjeti da se druži i uči u Otvorenom keramičkom ateljeu koji se uređuje u Petrinji u Ulici Milana Dujnića 29 (kod vrtića), za vas su pripremljene online lekcije u kojima se govori o tradiciji petrinjskog lončarsta i ručnom oblikovanju gline.
Ako ste iz Petrinje, prijavite se i postanite član Otvorenog keramičkog ateljea već sada! Registracijom ostvarujete pravo na sudjelovanje u besplatnim lekcijama, mentorstvo i sav potreban materijal za vježbu kod kuće.

Za sudjelovanje u online edukacijama potrebno je postati član Otvorenog keramičkog ateljea. Članstvo je besplatno, a članovi mogu biti isključivo stanovnici Petrinje. Ispunite prijavni obrazac i počnite s online edukacijom. Voditelj online tečaja je Valentino Valent, a voditeljica projekta Otvoreni keramički atelje je Lana Valent.

Otvoreni keramički atelje je projekt koji u Petrinji provodi udruga Građanski aktivizam (GRAK) u partnerstvu s Udrugom osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i udrugom HVIDRA Petrinja. Projekt zajednici nudi keramički atelje u kojem će 120 osoba provoditi slobodno vrijeme, razvijati znanja i vještine na temeljima tradicionalnog lončarstva te povećati mogućnost (samo)zapošljavanje u Petrinji.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.