Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

[BOOK&ZVOOK] Poslušajte ulomke iz audio knjiga u eteru Quirinusa!

Pokrenuta prva mobilna aplikacija za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku

Pokrenuta prva mobilna aplikacija za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku

Od 12. svibnja svakog utorka u našem programu poslušajte ulomak iz jedne od audio knjiga koje su vam u cijelosti dostupne putem prve mobilne aplikacije za slušanje knjiga na hrvatskom jeziku – book&zvook.

Utorkom u 19 sati emitirat ćemo petnaestominutni uvodni ulomak jedne od knjiga u interpretaciji poznatih glumaca. Izdvajamo neke od njih: Mustafa Nadarević, Vilim Matula, Goran Bogdan, Pero Kvrgić, Nikola Đuričko, Ivica Vidović i mnogi drugi.

 

O projektu:

“Iza projekta ‘book&zvook’ stojimo mi, Audio Store Transonica, mala produkcijska kuća specijalizirana za tonsko snimanje i obradu zvuka. Dugogodišnje iskustvo rada u stvaranju audio adaptacija književnih i dramskih predložaka potaklo nas je da osmislimo koncept i uz pomoć tvrtke Undabot izgradimo digitalnu biblioteku audio naslova na hrvatskom i njemu srodnim jezicima. Željeli smo naš zanos bogatstvom zvučnog imaginarija prenijeti drugima, kao što smo htjeli rastući trend slušanja knjiga dovesti i u Hrvatsku.

Audio knjige namijenjene su svima, a nagli porast interesa za takvim načinom ‘čitanja’ svjedoči o tome da audio knjiga odgovara potrebama suvremenog užurbanog života. U dužem putovanju, u kraćim dnevnim migracijama, u neočekivanim đžepovima čekanja, uz hobi ili neku drugu rutinsku radnju – dakle i onda kad se čini da nije moguće čitati – knjige sada možemo slušati. Pragmatično iskoristiti vrijeme ili se skloniti od buke u svijet slobodne maštovitosti.

U svim je malim jezicima poput našeg izbor knjiga u audio formatu skroman. Nadamo se vašem interesu i podršci kako bismo zbirku vrhunski interpretiranje književnosti i publicistike, kao i odabranih naslova za djecu što skorije obogatili i pretvorili u mjesto ugode za književne sladokusce i one koji bi slušanjem to mogli postati.”

 

Najnovije informacije o projektu book&zvook saznajte na njihovoj Facebook stranici.

 

Banner QP Book&zvook


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.