Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Predstavljen projekt energetske obnove zgrade Petrova gora Lječilišta Topusko i potpisan Ugovor za izvođenje radova

Vrijednost projekta je 12,5 mln kn

Vrijednost projekta je 12,5 mln kn

U Lječilištu Topusko održana je uvodna konferencija  i potpisan Ugovor za izvođenje radova energetske obnove za projekt energetske obnove zgrade „Petrova gora“ Lječilišta Topusko .

 

Topusko 9

Zgrada  Lječilišta  izgrađena je  1985. godine i kao takva ne zadovoljava trenutne važeće  tehničke  propise ni propise Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  .

 

Topusko 1

Ravnatelj Lječilišta dr. Domagoj Mosler

 

 

Opsežan je to projekt, dodaje dr. Mosler , koji ne predviđa samo energetsku uštedu, nego i uvođenje novog sustava klimatizacije grijanja i hlađenja

 

 

O vrijednosti projekta

 

 

Topusko 6

Ravnatelju Lječilišta Topsuko nakon potpisivanja Ugovora čestitao je načelnik općine Topusko Ivica Kuzmić

 

 

Kada se tim projektima dodaju i kapitalni projekti Općine Topusko, reciklažno dvorište i komunalni centar, vodovodi Malička, Gređani-Hrvatsko selo- Topusko, uređenje Nikolinog brda i brojni drugi, možemo itekako biti zadovoljni, zaključio je Kuzmić.

Topusko 7

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić  također je čestitao ravnatelju Lječilišta na početku provedbe ovoga projekta, a iskoristio je i prigodu zahvaliti Stožeru civilne zaštite i lokalnom i županijskom, jer je Topsuko područje u kojem nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze novim koronavirusom

 

 

Topusko 5

 

O značaju ovoga projekta župan kaže

 

 

Provedenim postupkom javne nabave za izvođenje radova energetske obnove zgrade Petrova gora kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda Zajednice ponuditelja Mi Maris d.o.o., Ivanić Grad i GME uslužni obrt Sunja. Predviđeni rok trajanja radova je 12 mjeseci od  dana uvođenja u posao.

 

Topusko 3

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.