SMŽ

Predstavljen projekt energetske obnove zgrade Petrova gora Lječilišta Topusko i potpisan Ugovor za izvođenje radova

Vrijednost projekta je 12,5 mln kn

Vrijednost projekta je 12,5 mln kn

U Lječilištu Topusko održana je uvodna konferencija  i potpisan Ugovor za izvođenje radova energetske obnove za projekt energetske obnove zgrade „Petrova gora“ Lječilišta Topusko .

 

Zgrada  Lječilišta  izgrađena je  1985. godine i kao takva ne zadovoljava trenutne važeće  tehničke  propise ni propise Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost  .

 

Ravnatelj Lječilišta dr. Domagoj Mosler

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/05/UVODNA-1.mp3?_=1

 

Opsežan je to projekt, dodaje dr. Mosler , koji ne predviđa samo energetsku uštedu, nego i uvođenje novog sustava klimatizacije grijanja i hlađenja

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/05/UVODNA-2.mp3?_=2

 

O vrijednosti projekta

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/05/UVODNA-3.mp3?_=3

 

Ravnatelju Lječilišta Topsuko nakon potpisivanja Ugovora čestitao je načelnik općine Topusko Ivica Kuzmić

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/05/UVODNA-4.mp3?_=4

 

Kada se tim projektima dodaju i kapitalni projekti Općine Topusko, reciklažno dvorište i komunalni centar, vodovodi Malička, Gređani-Hrvatsko selo- Topusko, uređenje Nikolinog brda i brojni drugi, možemo itekako biti zadovoljni, zaključio je Kuzmić.

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić  također je čestitao ravnatelju Lječilišta na početku provedbe ovoga projekta, a iskoristio je i prigodu zahvaliti Stožeru civilne zaštite i lokalnom i županijskom, jer je Topsuko područje u kojem nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze novim koronavirusom

 

 

 

O značaju ovoga projekta župan kaže

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/05/UVODNA-6.mp3?_=5

 

Provedenim postupkom javne nabave za izvođenje radova energetske obnove zgrade Petrova gora kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda Zajednice ponuditelja Mi Maris d.o.o., Ivanić Grad i GME uslužni obrt Sunja. Predviđeni rok trajanja radova je 12 mjeseci od  dana uvođenja u posao.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version