Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Domovinski pokret predstavio listu u 6. izbornoj jedinici

Bartulica: “Sanjam Hrvatsku kao zemlju mogućnosti”

Bartulica: "Sanjam Hrvatsku kao zemlju mogućnosti"

Domovinski pokret danas je na konferenciji za medije u Zagrebu predstavio svoju listu za šestu izbornu jedinicu koju će nositi Stjepo Bartulica. Bartulica je zahvalio Miroslavu Škori na povjerenju te naglasio kako se prvi puta aktivirao u političkom nadmetanju, ali je uvjeren da Domovinski pokret nosi promjene koje su Hrvatskoj nužne.

Sanjam Hrvatsku kao zemlju mogućnosti, kao zemlju u kojoj uspjeh neće ovisiti o stranačkoj iskaznici“, rekao je . Naglasio je kako Hrvatska ne ispunjava očekivanja građana zbog političke oligarhije na vlasti koja je usmjerena na vlastite partikularne interese te kako se on zalaže za promjene, koje vjeruje da su moguće.

Zvonimir Lovrić, drugi na listi šeste izborne jedinice, istaknuo je kako vjeruje da baš Škoro može omogućiti promjene, te dodao da će nastojati ostvariti pozitivan pomak. Bartulica i Lovrić predstavili su i ostale članove liste u šestoj izbornoj jedinici – Željka Sačića, Gorana Brebrića, Damira Markuša, Ljubicu Ivšić, Željka Vrbanusa, Ivanu Vujić Kljajić, Josipa Marića, Đurđu Perković, Tanju Polić Marković, Dominka Filipović, Miu Vlatku Čuljak i Anu Lederer.

Mi smo na svim izbornim listama uspjeli skupiti ovakvu reprezentaciju koja bi bila na diku svakome“, rekao je Miroslav Škoro. Istaknuo je i kako su ponosni na kandidate svojih lista jer žele biti snaga koja će napraviti nužnu promjenu.

Domovinski pokret je jedina brana da se Hrvatska nakon 5. srpnja ni u kojem smislu više ne crveni – neće se zacrveniti jer nećemo dopustiti da SDP dođe na vlast, ali neće se crveniti ni zbog toga što će zemlju voditi dalje oni koji su narod prevarili u nekoliko navrata“, napomenuo je Škoro. Domovinski pokret drugačije radi i nastupa te pokreće demokratske procese koji će omogućiti da 5. srpnja stane na kraj duopolu SDP-a i HDZ-a, zaključio je Škoro.


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.