Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Izazvao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola od gotovo 2 promila

U Zagrebačkoj ulici u Kutini

U subotu, 13. lipnja, oko 15.50 sati, u Zagrebačkoj ulici u Kutini dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenima. Nesreću je izazvao 40-godišnjak iz Ivanske, koji je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila, upravljao osobnim vozilom bjelovarskih registracija.

On je prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu, uslijed neprilagođene brzine kotačima udario u betonski rubnjak, naglo skrenuo u desno i udario u osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je upravljao 20-godišnjak s područja Kutine. Od siline udarca vozilo kutinskih registracija je odbačeno van kolnika gdje je udarilo u prometni znak i potom se zaustavilo na zelenoj površini.

Ozlijeđeni 20-godišnji vozač i putnici iz drugog vozila su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su 20-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 23-godišnjem i 35-godišnjem putniku lakše.

Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.