Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Likovna kolonija u Hrvatskoj Kostajnici

Izložba likovne kolonije održati će se 07. lipnja 2020. godine u Hotelu Central

Izložba likovne kolonije održati će se 07. lipnja 2020. godine u Hotelu Central

U Hrvatskoj Kostajnici od 05.-07. lipnja održati će se likovna kolonija pod organizacijom TZ Grada Hrvatska Kostajnica u suradnji s udrugom Moslavački štrk. Članovi udruge Moslavački štrk vrlo se rado odazivaju na pozive TZ grada Hrvatske Kostajnice te već tradicionalno dolaze održati likovnu koloniju u zidinama Staroga grada i u Hotelu Central.

Više o likovnoj koloniji  pomoćnica direktora za razvoj ponude i upravljanje destinacijom, Kristina Pandža

 

Članovi udruge Moslavački štrk dolaze u posjet gradu danas u popodnevnim satima, a svoje motivacije za umjetnička djela pronaći će u ljepotama prirode Hrvatske Kostajnice.

Likovna kolonija u ovaj mali grad unosi dašak kulture i na tri dana pretvara ga u inspiraciju umjetnicima koji će ga zabilježiti na jedan drugačiji način od onoga kako ga stanovnici svakodnevno doživljavaju.

 

 

 

Likovna kolonija će se održati u Hotelu Central te u Starom Gradu ukoliko vrijeme bude dozvoljavalo.  Grad Hrvatsku Kostajnicu posjetiti će 9 umjetnika koji će oslikavati motive grada poput Starog grada, Spomen obilježje Gordanu Ledereru i rijeku Unu.

Održavanjem Likovne kolonije u Hrvatskoj Kostajnici nastaju posebna, tematska, umjetnička djela koja obogaćuju fundus planirane Gradske galerije, što posljedično utječe na razvoj kulture i povećanu mogućnost održavanja izložbi.

 

Izložba će se održati u nedjelju u Hotelu Centralu te će biti otvorena za sve posjetitelje. Svi oni koji ne uspiju prisustvovati izložbi u nedjelju za to će imati prilike već na Kestenijadi.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.