Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Sigurna Hrvatska” i u Novskoj

Piletić: “Izravnim ulaganjima Vlade RH Novskoj je osigurano 200 milijuna kuna“

Piletić: "Izravnim ulaganjima Vlade RH Novskoj je osigurano 200 milijuna kuna“

Program „Sigurna Hrvatska“,  Hrvatska demokratska zajednica za izbore za Hrvatski sabor u svojim prioritetima za naredno četverogodišnje razdoblje stavila je i projekt od ključnog interesa za razvoj Grada Novske. Od deset prioriteta programa „Sigurna Hrvatska“, HDZ će kroz povećanje ulaganja u istraživanje i razvoj sa sadašnjih 1 posto na 2,5 posto BDP-a, razvijati kreativne industrije.

Sufinanciranjem kreativnih industrija poduprijeti će s dodatnih 350 milijuna kuna s naglaskom na inovacije, uključujući razvoj video industrije – istaknuo je Marin Piletić, predsjednik GO HDZ Novska i gradonačelnikna tiskovnoj konferenciji na kojoj je  predstavljen programa „Sigurna Hrvatska“.

 

 

Podsjetio je i kako „nikada više u Novsku nije uloženo nego u proteklih 3,5 godine, izravnim ulaganjima Vlade Republike Hrvatske za Grad Novsku osigurala je preko 200 milijuna kuna za razne projekte“.

– Zbog toga imamo nove kilometre obnovljenih cesta, nove vrtiće, sve obnovljene i uređene škole, Poduzetničke inkubatore, kilometre nove kanalizacije, projekt Aglomeracije Novska koji je u tijeku, zapošljavanja kroz više projekata. Ministri ove HDZ-ove Vlade preporučivali su investitorima Poduzetnički zonu Novska. Imamo sigurnu Novsku i sigurnog partnera u Hrvatskoj Vladi na čelu s Andrejom Plenkovićem – između ostalog je rekao Piletić.

 

HDZ_3-novska-820x450


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.