Petrinja

U realizaciji još jedan projekt iz “Intervencijskog plana Grada Petrinje”

„Plesnim korakom do zdravlja i veselja“

„Plesnim korakom do zdravlja i veselja“

U Maloj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma Sportski plesni klub „Petrinia“ zajedno sa svojim partnerima, Udrugom osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Domom za starije i nemoćne osobe Petrinja i Gradom Petrinja, održao je početnu konferenciju u sklopu njihovog projekta „Plesnim korakom do zdravlja i veselja“.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-1.mp3?_=1

 

rekla je Natalija Antić Bjelac, predsjednica Sportskog plesnog kluba Petrinia. Ističe kako navedeni projekt traje sve do 6.veljače 2023.godine.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-2.mp3?_=2

 

Nastojat će za vrijeme trajanja pružiti što više aktivnosti kako bi se priključilo što više naših sugrađana.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-3.mp3?_=3

 

Što se tiče aktivnosti u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja, naglasak će biti na sportsko-rekreativnim aktivnostima u skladu sa psihofizičkim mogućnostima korisnika, uz zabavu i rekreaciju.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-4.mp3?_=4

 

Izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Aleksandra Milković je istaknula kako su s velikim zadovoljstvom prihvatili partnerstvo na ovom projektu.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-5.mp3?_=5

 

Radna terapeutkinja u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja Martina Matić je kazala kako jedva čeka da krenu sa projektnim aktivnostima u Domu.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-6.mp3?_=6

 

Partner na projektu je i Grad Petrinja, a petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović je podsjetio kako ovaj projekt ide iz Intervencijskog plana koji je vrijedna gotovo 205 milijuna kuna.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/06/PROJEKT-7.mp3?_=7

 

Na samom kraju, Antić Bjelac je pozvala sve sugrađane da im se pridruže u subotu 27.lipnja od 21 sat na petrinjskom Gradskom kupalištu kada će biti održana aktivnost u sklopu ovog projekta, a to je „Latino večer“.

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version