Petrinja

Radovi na dječjem vrtiću u Češkom selu privode se kraju

Vrijednost 7.229.187,33 kn s PDV-om

Vrijednost 7.229.187,33 kn s PDV-om

Građenje dječjeg vrtića u Češkom selu u Petrinji dio je projekta ‘Unaprjeđenje infrastrukture za predškolski i školski uzrast djece’ koji se provodi u sklopu Intervencijskog plana Grada Petrinje. Radovi su pri kraju, a tom prigodom dječji vrtić obišao je petrinjski gradonačelnik sa suradnicima te je javnost upoznata o trenutnom stanju.

Dino Žilić, viši stručni suradnik za koordinaciju projekata u Gradu Petrinji više je rekao o vrijednosti radova.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC1.mp3?_=1

 

Izvođač radova je tvrtka Elektrocentar Petek d.o.o. iz Ivanić-Grada, projektantski nadzor radila je Arhitektura Vujić d.o.o. iz Petrinje, a stručni nadzor tvrtka SO-RA ing d.o.o. iz Siska.

Nataša Vidović, ravnateljica Dječjeg vrtića Petrinjčica izrazila je sreću zbog skorog završetka vrtića u Češkom selu te pojasnila što je još potrebno do otvorenja i korištenja objekta.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC2.mp3?_=2

 

Ono što će mnoge roditelje zasigurno zanimati jest da će se otvaranjem ovog vrtića moći upisati sva djeca koja zadovoljavaju uvjete jer u Petrinji već godinama nedostaje dovoljno kapaciteta u vrtićima.

 

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC3.mp3?_=3

 

Dodala je i da se ulaganjima u sve objekte Dječjeg vrtića Petrinjčica Grad Petrinja pokazao kao grad prijatelj djece.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC4.mp3?_=4

 

Novi objekt vrtića u Češkom selu obišao je i Radimir Čačić, župan Varaždinske županije i predsjednik Narodne stranke Reformisti te je rekao da Grad Petrinja u prvi plan stavlja djecu.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC5.mp3?_=5

 

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović  zahvalio se svima koji su radili na ovom važnom projektu i istaknuo da Petrinja s pravom nosi naziv ‘Grad prijatelj djece’.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/07/VRTIC6.mp3?_=6

 

Inače, cijelo prizemlje objekta s atrijem i dječjim igralištem te dio na prvom katu namijenjen je budućem dječjem vrtiću, dok će ostatak prostorija na prvom katu biti  namijenjen građanima za različite aktivnosti poput društvenog doma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version