Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Čarolija manifestacije Kutinsko ljeto

PP Lonjsko Polje, Moslavačka gora, Muzej Moslavine…

PP Lonjsko Polje, Moslavačka gora, Muzej Moslavine...

Kutinsko ljeto, manifestacija omiljena Kutinčanima i njihovim posjetiteljima, ulazi u svoj posljednji mjesec održavanja. Ovogodišnji program ljeta uvelike kroji epidemija koronavirusa Covid-19 koja je spriječila održavanje brojnih događanja, ali je i omogućila ljubiteljima aktivnog odmora da kroz trčanje, planinarenje i bicikliranje otkriju ljepote Parka prirode Lonjsko polje i Regionalnog parka Moslavačka gora.

Naime, Turistička zajednica grada Kutine, kao i brojne druge diljem Hrvatske, morala je otkazati mnogobrojna ljetna događanja koja su u proteklim godinama privukla veliki broj posjetitelja, no, i dalje pruža podršku lokalnim udrugama i ustanovama koje organiziraju manifestacije i programe prilagođene za manji broj posjetitelja, a tu su i brojni drugi sadržaji, istaknula je Marijana Musij voditeljica funkcionalnog marketinga i projektnog planiranja TZG Kutine.

 

 

Za one malo pustolovnijeg duha tu je i Regionalni park Moslavačka gora.

 

 

Ukoliko se posjetitelji odluče za obilazak samoga grada, tada imaju priliku obići i upoznati kutinske znamenitosti, poput Muzeja Moslavine i etno kuće.

 

 

Svi građani željni rekreacije do 23.kolovoza imaju prilike uživati na gradskom bazenu, a mogu uživati i na teniskim terena koji su osvijetljeni te se treninzi mogu odvijati i u večernjim satima. Također, tu je i nova atletska staza, te novoouređena kuglana koja je otvorena svakoga dana do 21 sat. Grad Kutina uz kontinuirana ulaganja u destinacije za odmor i rekreaciju postaje sve poželjnija destinacija za aktivno provođenje godišnjeg odmora.

lpkt-e1596466239318

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.