Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

[FOTO] Obilježena 25. obljetnica VRA “OLUJA” u Hrvatskoj Kostajnici

Tradicionalnim spustom čamaca od 04.-06. kolovoza

Tradicionalnim spustom čamaca od 04.-06. kolovoza

Prigodom obilježavanja obljetnice VRA “Oluja” i oslobođenja grada Hrvatska Kostajnica u organizaciji kostajničke HVIDRA-e i UHDDR-a u četvrtak 06. kolovoza organiziran je doček 18. spusta Unskih čamaca te mimohod ratnih postrojbi uz polaganje vijenaca na Spomeniku hrvatskih branitelja.

Branitelji su već tradicionalno 04. kolovoza krenuli svoj put iz Letovanića pa preko Kupe i Save do Sunje. Zatim su kamionima prebacili čamce na rijeku Unu i stigli u Baćin. Tamo su odali počast žrtvama Domovinskog rata iz Baćina.

U četvrtak u popodnevnim satima građani Hrvatske Kostajnice i gosti uz pljesak dočekali su 24 sudionika u 10 čamaca sa kojih su se vijorile hrvatske zastave.

Ovom prigodom gradonačelnik Hrvatske Kostajnice zahvalio se svim obiteljima poginulih branitelja Domovinskog rata te istaknuo svoju zahvalnost prema njima. Bišćan napominje kako je ovo važan dan za Hrvatsku Kostajnicu te izrazio svoje poštovanje prema braniteljima Domovinskog rata. Pokrovitelj i ovogodišnjeg spusta je Sisačko-moslavačka županija.

 

 

 

 

 

 

 

5 6

 

 

7

 

 

 

8

 

 

 

9

 

 

 

10

 

 

 

11

 

 

 

 

12

 

 

 

13

 

 

 

 

14

 

 

 

15

 

 

 

16

 

 

 

17

 

 

 

18

 

 

 

19

 

 

 

20

 

 

 

21

 

 

 

22

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.