Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

U dvije prometne nesreće koje su izazvali pijani vozači, četiri osobe lakše ozlijeđene

Jučer, 12. kolovoza, oko 13.50 sati, na novljanskom području u mjestu Nova Subocka, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač lakše ozlijeđen.

Nesreću je izazvao 63-godišnjak s područja Novske koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila upravljao osobnim vozilom kutinskih registracije. On je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u odvodni kanal. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja. U ovoj prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen.

Istoga dana, oko 20 sati, u Pokupljanskoj ulici u Glini, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je 53-godišnji muškarac iz Siska, pod utjecajem alkohola od 1,86 promila upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija. On je dolaskom u zavoj, uslijed nekretanja sredinom obilježene kolničke trake, vozilom prešao na suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak, dok se u vozilu nalazila 47-godišnja putnica. Sudionici ove prometne nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su svima konstatirane lake tjelesne ozljede. Zbog počinjenih prekršaja protiv 53-godišnjeg vozača bit će podnijet Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.