Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Gradonačelnik Kutine svima poželio sretan početak školske godine

“Znanja koja stječemo u školi nas obogaćuju, prijatelji koje stječemo su za cijeli život”

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić svim učenicima kao i njihovim roditeljima i učiteljima poželio je sretan i uspješan početak nove školske godine.

“U povodu početka još jedne nove školske godine upućujem iskrene čestitke svim učenicima, roditeljima, učiteljima, profesorima i svim djelatnicima u školama.

Pred svim učenicima, a napose pred našim prvašićima su novi izazovi, nova druženja, prijateljstva, znanja i učenja, te stoga ovim putem posebno pozdravljam naše prvašiće i njihove roditelje koji s nestrpljenjem iščekuju svaki njihov uspjeh.

Znanja i iskustva koja stječemo u školi zauvijek nas obogaćuju, prijatelji koje stječemo su za cijeli život, a uspomene nas izgrađuju u bolje ljude.

Ova godina pred nas je stavila nove izazove, bez obzira koliko godina imali, svi smo se našli u novim situacijama. Veliko hvala svima vama na strpljenju i razumijevanju, trudu koji ste uložili prethodne školske godine te na svemu što svakodnevno činite za naše najmlađe, bilo kroz sustav obrazovanja ili van njega.

Roditeljima, učiteljima, profesorima i svi ostalim djelatnicima u školama želim uspješan početak nove školske godine koja je pred nama. Našim najmlađima potrebno je puno ljubavi, poticanja, pažnje i razumijevanja, ali isto tako i prostora kako bi samostalno napredovali u novim zadacima.

Kao Grad, nastojat ćemo i dalje omogućiti što bezbrižnije školovanje svima, bilo putem udžbenika i radnog pribora, bilo putem izgradnje nogostupa radi sigurnosti svih u prometu te svim ostalim sredstvima s kojima raspolažemo kao Grad.

Želim svima uspješan početak nove školske godine, puno veselja i  sretno školovanje!”

 

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.