SPORT

Nogometni savez Sisačko-moslavačke županije okuplja više od 7 tisuća nogometaša

Natjecanja uz poštivanje svih epidemioloških mjera

Nogometni savez sisačko moslavačke županije je sportska udruga koja obavlja sportsku djelatnost kroz skrb i promicanje nogometnog sporta na području Sisačko moslavačke županije, a osnovan je 1994. godine sa sjedištem u Sisku. Članovi Saveza su nogometni klubovi s područja Sisačko moslavačke županije. Radi ostvarivanja programa rada, određenih ciljeva i zadaća te unapređenja nogometa na području NSSMŽ-e osnovana su dva Nogometna središta sa sjedištima u Kutini i Novskoj.

Sport, sportski djelatnici, sportaši u proteklih nekoliko mjeseci susreću se s nizom izazova vezanih uz epidemiju koronavirusa, istaknuo je predsjednik NSSMŽ Davor Ivić.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/09/DAVOR-1.mp3?_=1

 

Kada su se igrači vratili na teren susrete je mogao pratiti određen broj publike, dodaje Ivić

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/09/DAVOR-2.mp3?_=2

 

NSSMŽ oslobodio je klubove i plaćanja kotizacija u vrijeme kada su prekinuta natjecanja

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/09/DAVOR-3.mp3?_=3

 

Vjerujemo kako će ova situacija promijeniti , a sličnih nije bilo u povijesti nogometa na našem području, te kako ćemo nastaviti uobičajeno sa svim našim aktivnostima, zaključuje Ivić.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/09/DAVOR-4.mp3?_=4

 

Dodajmo da u NSSMŽ djeluju 73 kluba velikog nogometa, 2 malog nogometa, veteranskih klubova je 10, a trenera je 281. Ukupno je to više od sedam tisuća igrača, a mlađih od 18 godina gotovo je 4 tisuće. Deset sudaca pripravnika, 74 sudca, jedan međunarodni sudac, 38 refgionalnih, 27 saveznih…samo su neke od brojki onih koji sudjeluju u programima i aktivnostima NSSMŽ.

 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version