Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

U Reformiste prešli dosadašnji istaknuti članovi HNS-a Grabundžija, Radošević, Ivković i Bačurin

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti SMŽ pojačana novim članovima

Županijska organizacija Narodne stranke – Reformisti SMŽ pojačana novim članovima

Na konferenciji za medije Županijske organizacije Narodne stranke – Reformisti Sisačko-moslavačke županije u Sisku, svoju privolu za prelazak i učlanjenje u Reformiste potvrdili su dosadašnji istaknuti članovi HNS-a: Robert Grabundžija, zamjenik načelnika Općine Sunja i dosadašnji potpredsjednik ŽO HNS SMŽ, Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje i dosadašnji predsjednik GO HNS Grada Petrinje, Adelina Ivković, županijska vijećnica SMŽ i dosadašnja predsjednica GO HNS Grada Siska te Renata Bačurin, općinska vijećnica Općine Lekenik i dosadašnja potpredsjednica ŽO HNS SMŽ.

Novim članovima dobrodošlicu poželjeli su Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti, Alenka Kočiša Čičin-Šain, glavna tajnica Narodne stranke – Reformisti i Darinko Dumbović, predsjednik ŽO Narodne stranke – Reformisti SMŽ.

Ovom prigodom istaknuto je kako je plan ŽO NS – Reformisti SMŽ daljnje jačanje stranke na razini županije kroz osnivanje novih i širenje postojećih gradskih i općinskih organizacija, a Darinko Dumbović, predsjednik Županijske organizacije Reformista rekao je kako su do sada kao stranka ostvarivali dobar rezultat, kao što ističe da imaju i dobar rejting.

 

 

Za Reformiste je istaknuo kako je to stranka projekata

 

 

Vjeruje u uspješnu suradnju dosadašnjih članova HNS-a i Reformista.

 

 

Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti, istaknuo je kako ozbiljna politika traži razumijevanje, da se počne od baze, a ne od vrha.

 

 

„Politika je časna profesija za časne ljude, koja pretpostavlja i ljudsku i političku moralnost. Politika bez ljudskih vrijednosti nije politika. Za Reformiste rekao je kako imaju optimalan politički rezultat nakon posljednjih parlamentarnih izbora te dodaje kako Reformisti danas imaju puno veći politički utjecaj. „Apsolutno sam uvjeren, uopće ne dvojim o tome, sada mogu garantirati da s ljudima koji ovdje sjede, njihovim lokalnim angažmanom, mi smo sutra, u najmanju ruku ozbiljan partner bilo kome, bilo kojoj ozbiljnoj stranci gdje smo koalicijski u stanju izboriti mandat preferencijalnim glasovima Darinka Dumbovića, a vrlo vjerojatno i samostalno, što je važno. Prva stepenica je sutra ujutro, prva stepenica je 17.svibnja sljedeće godine. Dakle, jedna snažna politička poruka, srećom u istom političkom prostoru, to je naš prostor Narodne stranke – Reformisti, HNS, to je naš politički prostor, to su naši ljudi, naši glasači, koji moraju prepoznati snagu i uvjerljivost, poštenje i ljudsko i političko“ – zaključio je Čačić.

 

20200922_181736DSC03689

DSC03672

DSC0372020200922_181717(0)

20200922_181641

DSC03684

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.