Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Čestitka kutinskog gradonačelnika u povodu Međunarodnog dana starijih osoba

“Vaša iskustva su nam dragocjena, a vaši savjeti prijeko potrebni”

U povodu Međunarodnog dana starijih osoba, gradonačelnik Zlatko Babić uputio je sljedeću čestitku sugrađanima starije životne dobi:

“Poštovani i dragi sugrađani,

  1. listopada obilježavamo Međunarodni dan starijih osoba.

Naime, Glavna Skupština Ujedinjenih naroda je 14. prosinca 1990. rezolucijom 45/106, proglasila 1. listopada Međunarodnim danom starijih osoba kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine koja se može prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi.

Uz to, Međunarodni dan starijih osoba obilježava se i kako bi se potaknule države da starijim članovima osiguraju zadovoljenje njihovih potreba i omoguće im sudjelovanje u društvu u skladu s njihovim fizičkim i intelektualnim sposobnostima.

Vaša iskustva su nam dragocjena, a vaši savjeti prijeko potrebni kako bi naš grad učinili boljim i svima po mjeri. Svi naši sugrađani, naši roditelji, djedovi i bake, susjedi, poznanici i prijatelji koji su starije životne dobi zaslužuju našu pažnju, poštovanje, strpljenje, pomoć i razumijevanje.

Stoga drage sugrađanke i sugrađani, želim Vam puno sreće i zadovoljstva u Vašim životima i Vašim obiteljima i zahvaljujem Vam što svojim postojanjem obogaćujete naše živote.”

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.