SMŽ

Humanitarna akcija “Naša ljubav za njihova srca”

Za ugodniji život 26 djece u Dječjem domu Vrbina u Sisku

Za ugodniji život 26 djece u Dječjem domu Vrbina u Sisku

Humanitarna akcija„Naša ljubav za njihova srca“, kojom se prikupljaju sredstva  za uređenje prostorija Dječjeg doma Vrbina Sisak naišla je na odaziv mnogih  i fizičkih i pravnih osoba. Tijekom akcije zadovoljan je i ravnatelj Javne ustanove „Regionalni koordinator  Sisačko-moslavačke županije“ Mario Čelan. Dom u kojem borave djeca zahtijeva obnovu i  hitno je potrebno njegovo uređenje, djeci je to jedini dom  jer drugi nemaju, on je njihovo jedino utočište.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2020/11/HA-1.mp3?_=1

 

Fotografije će biti  mali poklon svima koji će novčanim ili na drugi način  podržati ovu akciju. Trenutno je u domu 26 djece. Sredstva su potrebna za uređenje 11 dvokrevetnih soba, djeci su potrebni novi  kreveti, radni stolovi, stolice, ormari, zastori, tepisi, madraci, stolarija, novi parket, krečenje soba, isušivanje vlage i rekonstrukcija sanitarnog prostora. Puno je toga no već nakon prvog mjeseca od pokretanja akcije, sigurni smo kako će za sve potrebno biti sredstava – rekao je Mario Čelan.

 

Humanitarna akcija„Naša ljubav za njihova srca“ izašla je i izvan okvira Sisačko moslavačke županije, između  ostalih u prikupljanje sredstava uključila se i Osnovna škola Remete u Zagrebu.

Novčana sredstva prikupljaju se na račun,  HR5623400091511097425, otvorenog kod Privredne banke Zagreb d.d., s naznakom: Donacija za „Naša ljubav za njihova srca“.

 

Dodatne informacije na broj telefona 044/544-204 ili na e-mail adresu: donacije@simora.hr,  kontaktirati direktno Županijsku razvojnu agenciju  SIMORA, ili Maria Čelana  na broj mobitela 092 198 7676, koji se zahvalio svima koji su do sada dali i svoj prilog ovoj plemenitoj akciji.

 

Kutije za prikupljanje donacija postavljene su gotovo u svim gradovima Županije. Kao znak zahvale za svaku uplaćenu donaciju  pripremljene su  razglednice nastale nakon snimanja na raznim lokacijama u Lonjskom polju.

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version