Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Adventski koncert članova Udruge Siscia Vox Mundi održan u sisačkoj katedrali

Koncert se mogao pratiti isključivo putem Facebook-a

Koncert se mogao pratiti isključivo putem Facebook-a

Adventski koncert članova Udruge Siscia Vox Mundi održan je u nedjelju, 20. prosinca u sisačkoj katedrali. Na koncertu nastupili su glazbenici Margareta Klobučar, Iva Mihelić, Jelena Blašković, Tihana Herceg Ivšić i Robert Jakica, a izveli su splet adventskih skladbi.

Na početku sve gledatelje prijenosa uživo u ime svih izvođača pozdravio je vlč. Robert Jakica istaknuvši kako je Božić u ovim okolnostima, kada se vidi koliko je čovjek krhak i slab, prilika svima učvrsti zajedništvo s bližnjima. „Ali i prilika zahvaliti Bogu na svim dobročinstvima kojima nas dariva, osobito darom Isusa koji nam dolazi. Iako nas ova epidemija na silu želi distancirati jedne od drugih, također i sav naš društveni i privatni život, mi u ansamblu Siscia Vox Mudni nismo dopustili da nam život i glazba stanu nego smo se prilagodili okolnostima te na ovaj način želimo u vaš dom uliti nadu da dobro uvijek pobjeđuje“, ohrabrio je gledatelje Jakica.

Zbog aktualne epidemiološke situacije koncert se mogao pratiti isključivo putem facebook stranica udruge Siscia Vox Mundi i Sisačke biskupije. (SV)


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.