Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Bez napajanja električnom energijom još je oko 700 korisnika na području Petrinje i 150 na području Gline

U Termoelektrani-toplani Sisak u tijeku je otklanjanje uočenih oštećenja

Hrvatska elektroprivreda (HEP) izvijestila je da je opskrba strujom na području Siska i okolice vraćena svi korisnicima, a da je na području Petrinje i okolice bez napajanja još oko 700 korisnika mreže i na području Gline oko 150 korisnika. Napajanje pojedinih dijelova elektroenergetskog sustava osigurano je privremenim rješenjima, a kompletna sanacija i obnova oštećenih dijelova sustava će se odvijati u narednom razdoblju kada okolnosti to dopuste, napominje se u priopćenju.

Iz HEP-a ponovno apeliraju da građani na područjima na kojima se otklanjaju kvarovi, radi vlastite sigurnosti i uspješne provedbe uključenja napona, ne uključuju velika trošila u stanovima i kućama. Također, pozivaju ih da radi vlastite sigurnosti u srušenim i oštećenim objektima ne koriste električnu energiju.

U Termoelektrani-toplani Sisak u tijeku je otklanjanje uočenih oštećenja te se ponovni ulazak u pogon očekuje u roku od sedam do 10 dana. Opskrba kupaca toplinskom energijom u Sisku osigurava se iz HEP-ove Bioelektrane-toplane.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.