Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Ministarstvo kulture darovalo još 2,5 milijuna kuna za Hotel Knopp

Za projekt do sada nije potrošena ni jedna kuna kreditnih sredstava

Za projekt do sada nije potrošena ni jedna kuna kreditnih sredstava

Za projekt rekonstrukcije i uređenja Hotela Knopp, Ministarstvo kulture RH Gradu Novska dodijelilo je novih 2,5 milijuna kuna bespovratnih sredstva.

Gradonačelnik Marin Piletić

 

 

Investicija je vrijedna 31 milijun kuna, a za potrebe uređenja Hotela podignut je kredit od kojeg do sada nije potrošena ni jedna kuna, ističe gradonačelnik

 

 

Piletić je reagirao na navode koji dolaze od dijela novljanske oporbe koji tvrde kako se Grad zadužio 60 milijuna kuna na račun ovog projekta

 

 

Gradonačelnik i u narednoj godini računa na sredstva Ministarstva kulture, Ministarstva regionalnog razvoja, Ministarstva turizma, a projekt obnove hotela Knopp prijavljen je i na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od milijun kuna.

 

 

Na tiskovnoj konferenciji objavljeno je i ukupno kreditno zaduženje Grada Novske. Pročelnica Upravnog odjela za financije Marica Vitković navodi kako Grad otplaćuje jedan kredit za koji je rok preostale otplate u vrijednosti 3,2 milijuna kuna do kraja 2023. godine, drugi kredit u iznosu od 25 milijuna kuna nalazi se u stanju mirovanja dok je treći kredit u postupku odobrenja Vlade RH, a iznosi  7,8 milijuna kuna (za kupnju zgrade INA-e).

 

 

KNOPP_111220_3KNOPP_111220_4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.