Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Održan sastanak članova Mjesnog odbora Lipovljani

Uređenje Lipovljana i dječjeg igrališta nastavlja se i nagodinu

Uređenje Lipovljana i dječjeg igrališta nastavlja se i nagodinu

Održan je sastanak Mjesnog odbora Lipovljani. Članovi Mjesnog odbora usuglasili su se s prijedlogom da se i iduće, 2021. godine, ulože sredstva u uređenje Lipovljana kroz program nabavke još sprava za dječje igralište, uređenje parka, sadnju cvijeća, te uređenje oglasnih mjesta, primjereno novčanim sredstvima kojima će raspolagati.

Dubravka Hubak, predsjednica MO Lipovljani, podijelila je financijsko izvješće o radu i troškovima Mjesnog odbora Lipovljani u 2020. godini, a osvrnula se i na akciju obnove, proširenja i uređenja dječjeg igrališta u centru naselja. U ovoj godini MO Lipovljani imao je ukupne prihode u visini od 75.251 kunu, od čega su sredstva proračuna Općine Lipovljani 30.000 kuna, a donacije prikupljene za dječje igralište 37.250 kuna. Ukupni rashodi su 68.302 kune, a odnose se na kupnju i opremanje dječjeg igrališta u parku. Za iduću godinu ostaje im 6.974 kune.

Nikola Horvat, načelnik općine Lipovljani, koji je bio prisutan na sastanku članova MO Lipovljani, naglasio je da će i iduće godine moći računati na 30.000 kuna iz općinskog proračuna. Pohvalio je rad članova Mjesnog odbora, i posebno angažiranje na prikupljanju donacija, kojima je obnovljeno dječje igralište na veliku radost djece i njihovih roditelja, jer je sigurnost korištenja sprava za igranje potpuna.

Članovi Mjesnog odbora Lipovljani razgovarali su o planovima uređenja Lipovljana, no zbog izolacije i poslovnih obveza, od 9 članova na sastanku su bila prisutna 4 člana, pa nije donijeta konačna odluka, osim načelnog stava da se uređenje Lipovljana i dječjeg igrališta nastavlja i u idućoj godini.

 

LipovljLipovLip

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.