Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Pomoć sportašima i sportskim udrugama koordinirat će Zajednica sportskih udruga županije

U cijelosti objavljujemo Priopćenje Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ:

“Poštovani sportaši i sportski djelatnici, dragi sportski prijatelji i suradnici, potaknuti mnogobrojnim upitima proteklih sati, oko pomoći za pogođene katastrofalnim potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, a u dogovoru sa Hrvatskim olimpijskim odborom, obavještavamo Vas da će se pomoć za sportaše i sportske udruge stradale u ovoj nevjerojatnoj katastrofi koordinirati preko Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije i Hrvatskog olimpijskog odbora. Sve detalje dostavit ćemo Vam preko Hrvatskog olimpijskog odbora i Zajednice sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u vrlo kratkom vremenu.

Malo vremena nam je potrebno kako bi otvorili poseban žiro-račun za ovo svrhu u cilju potpuno transparentnog uvida u korištenju ovih sredstava.

Stoga Vas ljubazno molimo da pričekate upute nas i naše krovne organizacije kako bi mi u sportskoj obitelji pomogli na najbolji mogući način onim našim članovima koji su u ovoj katastrofi najteže stradali.

Sve će se koordinirati sa Stožerom civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Sve informacije možete dobiti u Hrvatskom olimpijskom odboru ili u Zajednici sportskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije na  brojeve mobitela

Siniša Krajač  098 208 565

Ljiljana Gavranović 099 2166472

 

Hvala svima na pozitivnim mislima i budućoj pomoći.”

 

S poštovanjem,

Predsjednik:

Josip Šimunović, prof.


 

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.