Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

“Ugostitelji za sisačku bolnicu”

Ujedinjeni u zajedništvu

Ujedinjeni u zajedništvu

Nakon što je u ožujku ove godine Udruženje obrtnika Sisak nabavilo respirator za sisačku bolnicu ponovno su se organizirali i pokrenuli trodnevnu humanitarnu akciju „Ugostitelji za sisačku bolnicu“.

„U ovim teškim vremenima, gdje zbog epidemijskih razmjera COVID-19 virusa ugostitelji imaju potpunu zabranu rada, a bolničko osoblje na nekoliko odjela sisačke bolnice je danonoćno izloženo nadljudskim naporima u borbi s bolešću koju virus ostavlja kao posljedicu, sisački ugostitelji su odlučili pokrenuti trodnevnu humanitarnu akciju naziva „Ugostitelji za sisačku bolnicu“, rekla je Ivanka Čačić, predsjednica Udruženja obrtnika Sisak.

Želja ugostitelja je da ujedinjeni u zajedništvu u ovo vrijeme darivanja, od srca ponude svoje usluge kao mali dio nadoknade za usluge koje bolničko osoblje danonoćno svesrdno pruža. Jučer i danas su ugostitelji dijeliti tople napitke (kava, čaj) za osoblje bolnice, a sutra, 23. prosinca, za oko 100 zaposlenika na COVID odjelima sisačke bolnice biti će pripremljen catering i pizze.

 

IMG-20201222-WA0009

IMG-20201222-WA0011


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.